Loading...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ
Τις επόμενες μέρες θα γίνουν σημαντικότατα πράγματα τα οποία ίσως κρίνουν οριστικά το μέλλον του αγώνα μας -ελπίζουμε θετικά. Είναι δικαιολογημένη η αγωνία σας για καθημερινή ενημέρωση, όμως αυτό που εμείς κάνουμε με όση συνέπεια μπορούμε, είναι να ενημερώνουμε για πράγματα τα οποία έχουν πραγματική ουσία και όχι για ότι μπορεί να καλλιεργήσει ψευδαισθήσεις λύσης.
Λύση λοιπόν μπορεί να δώσει η γνωμοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση την οποία περιμένουμε από μέρα σε μέρα – μας είπαν ότι θα την στείλουν πολύ σύντομα- η οποία θα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο πίεσης στην κυβέρνηση.
Επίσης άρχισαν πάλι αμέσως μετά τις γιορτές οι επαφές με βουλευτές όλων των κομμάτων. Ο κύριος Λευτέρης Αυγενάκης μάλιστα κατέθεσε σήμερα εμπρόθεσμη τροπολογία με την υπογραφή ακόμα 20 βουλευτών της ΝΔ, την οποία συνέταξε ο νομικός μας, η οποία εφόσον ψηφιστεί εντός της επομένης εβδομάδας θα λυθεί το πρόβλημα οριστικά και με τον τρόπο τον οποίο θέλουμε. Αλλά ακόμα και να μην ψηφιστεί θα έχουν μπει οι βάσεις για ασφυκτικές πλέον πιέσεις προς την κυβέρνηση, αφού η λύση που προτείνουμε είναι απολύτως δίκαιη και συμβατή με το Κοινοτικό δίκαιο, το Εθνικό δίκαιο και την κοινή λογική. Είμαστε πάντως σε επιφυλακή για κάθε είδους αντίδραση.
Το ακόλουθο δελτίο τύπου στέλνεται σε όλα ανεξαιρέτως τα μέσα.

2021-05-14T14:47:49+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok