Loading...

Την επόμενη εβδομάδα -εκτός απροόπτου- θα διεξαχθεί πολύ σημαντική συνάντηση με τον επόπτη και τα στελέχη της εκκαθάρισης των ασφαλιστικών εταιρειών, προκειμένου να μας δοθούν όλα τα στοιχεία που έχουμε ζητήσει για την πλήρη καταγραφή των υποχρεώσεων από τα ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Πρόκειται για ένα εκ των τελευταίων βημάτων που θα μας οδηγήσουν στην οριστική επίλυση ή στην (απευκταία) μη επίλυση του ζητήματος.

Ο Σύλλογός μας στην τελευταία συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της ΔΕΙΑ κ. Σπύρο Ζάρκο, απαίτησε οριστικό θετικό ή αρνητικό ξεκαθάρισμα της κατάστασης προκειμένου να γνωρίζουν όλοι οι ασφαλισμένοι σε ποιον δρόμο θα κινηθούν: Ή στην αποδοχή του σχεδίου και του χρονοδιαγράμματός του, ή στην οδό της δικαιοσύνης.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι το πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκε τον τελευταίο καιρό, αμέσως μετά την επιτυχημένη συγκέντρωσή μας στο Τιτάνια, θα τελεσφορήσει θετικά και εις όφελος όλων των ασφαλισμένων οι οποίοι ζουν μια παρατεταμένη Μεγάλη Εβδομάδα για περίπου 4 χρόνια.

2021-04-21T07:14:10+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok