Loading...

Θα είναι το τέταρτο Πάσχα που όλοι οι ασφαλισμένοι των εταιρειών του Ομίλου Ασπίς θα κάνουμε αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι. Η συμπεριφορά των υπευθύνων / ανεύθυνων όπως του κ. Μασούρα ο οποίος γνωρίζει το θέμα απ’ έξω κι ανακατωτά δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου και ίσως να μην είναι τυχαία.
Παρ’ όλα αυτά πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε την συνάντηση με τους αρμόδιους οι οποίοι θα μας δώσουν τα στοιχεία που έχουμε ζητήσει για να καταλήξουμε στις τελικές και οριστικές μας προτάσεις.
Είναι γεγονός ότι το ζήτημα του Ομίλου Ασπίς δεν βρέθηκε ποτέ στο επίκεντρο της πολιτικής βούλησης. Αντιστρόφως ανάλογη είναι η πρακτική με τις τράπεζες οι οποίες διασώζονται σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Είναι βέβαιο ότι αν δεν υπήρχε ο Σύλλογός μας και οι βοήθειες από τον άλλο Σύλλογο, η υπόθεση θα είχε οδηγηθεί στην κοινή εκκαθάριση και δεν θα υπήρχε επιστροφή ούτε ενός ευρώ. Ο αγώνας που δώσαμε όλοι μαζί απέφερε τουλάχιστον έναν νόμο ο οποίος θα δώσει ένα σημαντικότατο μέρος των κεφαλαίων μας πίσω. Από την ψήφιση αυτού του νόμου και μετά αγωνιζόμαστε για την εφαρμογή του με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να καταβληθούν τα κεφάλαια σύντομα.
Εμείς νομίζουμε ότι κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε εξετάζοντας κάθε πρόταση και σκέψη. Υπενθυμίζουμε ότι όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό, αφού όλοι έχουμε ζημιωθεί. Τα χρονικά περιθώρια όμως εξαντλούνται. Αν δεν δοθεί τώρα η λύση με πολιτικό τρόπο, τότε ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.
Ο Σύλλογός μας θα πρωτοστατήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια, μέσα στο πλαίσιο του νόμου φυσικά, αλλά δεν θα διστάσει να προβεί σε ξεσκέπασμα όλων των προσώπων τα οποία δούλεψαν με σκοπό το κέρδος χρόνου, την απομείωση των περιουσιών και των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων, αλλά και ύφαναν την στρατηγική προς την λήθη της υπόθεσης.
Είμαστε όλοι ένα καζάνι που βράζει και κάποιοι πρέπει να το αντιληφθούν έγκαιρα.

Σας ευχόμαστε να έχετε πολλή δύναμη για τον Γολγοθά που ανεβαίνουμε και ισχυρή πίστη για γρήγορη Ανάσταση και Λύτρωση για όλους.

2021-04-20T14:02:55+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok