ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕΛΩΝ(c.)2022-04-01T10:55:03+02:00

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕΛΩΝ

Επιστολή κας Σοφίας Ζαχαράτου

Προς τον αξιότιμο κ. Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ.

Με την παρούσα μου θα ήθελα θερμά να παρακαλέσω ΟΛΑ τα μέλη του Συλλόγου να τακτοποιήσουν οικονομικά με την συνδρομή των 40 Ευρώ τους ετησίως την μεγάλη αυτή προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους του ακαταπόνητου αυτού Συλλόγου ώστε να μπορούμε να διεκδικούμε τα χρήματα που μας οφείλει η ΑΣΠΙΣ καθώς και το ΚΡΑΤΟΣ.

Δεν είναι θέμα ορισμένων μελών που προσέρχονται και καταβάλουν την συνδρομή αυτή και οι υπόλοιποι καθήμενοι να περιμένουν το Άγιον Πνεύμα να τους βοηθήσει. Είναι χρέος ΟΛΩΝ μας και παρακαλούμε μυείστε και άλλους που έχει τύχει να γνωρίζετε και να μην είναι ακόμα μέλη. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί.

Oλοι μαζί συσπειρωμένοι θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτά που μας οφείλουν. Ευχαριστούμε και ελπίζουμε να προσέλθουμε πολλοί περισσότεροι στις συναντήσεις αυτές.

Ευχαριστώ προσωπικά όλο το Δ.Σ. για ό,τι κάνει.
Με χαιρετισμούς από Σοφία Ζαχαράτου

Επιστολή κας Τ. Σουλτογιάννη

Κε Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Αρχές Φεβρουαρίου παρακολούθησα την διαδικτυακή σας συγκέντρωση και ομολογώ ότι μου λύθηκαν πολλές απορίες σχετικά με τον τρόπο που χειρίζεστε το θέμα ώστε να λαμβάνουμε τα χρήματα έστω με δόσεις. Πρόσφατα με καλέσατε και παρευρέθηκα και στην συγκέντρωση του ΤΙΤΑΝΙΑ. Αναφερθήκατε στις εξελίξεις που υπήρχαν μέσα στον μήνα είτε σε πολιτική πίεση είτε στο νομικό κομμάτι που ανέφερε ο νομικός σας
Η σκέψη μου είχε κολλήσει αν δεν ήσαστε εσείς θα είχαμε πάρει έστω και ένα ευρώ; Όλα καλά μέχρι εδώ. Ξεκίνησε να μιλά ο ταμίας του συλλόγου ο οποίος αφού ανέλυσε τα οικονομικά του 21, ανέφερε ότι πληρώθηκε αυτή η αίθουσα για να την κλείσουν, ότι ήρθαν 3 μέλη του Δ.Σ από Θεσσαλονίκη Οδικώς για οικονομία κλπ κλπ Κοίταξα γύρω μου και αναρωτήθηκα, έγιναν όλα αυτά για να παρευρεθούν 17 άτομα, πέρα από το διοικητικό συμβούλιο; Τόσος κόπος, τόσα έξοδα για 17 άτομα; Το χειρότερο δε ήταν όταν αναφέρατε ότι στείλατε 2550 mails για την διαδικτυακή
συγκέντρωση και την παρακολούθησαν μόνο 100 ζημιωθέντες( ούτε καν ενδιαφέρον από τον καναπέ;) και στην συγκέντρωση στο Τιτάνια από 515 καλεσμένους ήρθαν 17 ζημιωθέντες.
Κλείνοντας ο ταμίας ανέφερε ότι δεν πληρώνουν ούτε καν συνδρομές. Το ταμείο έχει 6500ευρώ και ο σύλλογος ζωή για 3 μήνες ακόμα.
Αλήθεια η φαντασία μου προχώρησε αν κλείσει ο σύλλογος ο καθένας με το συμβόλαιο παραμάσχαλα θα τρέχει να ζητιανεύει τα λεφτά του στην Τράπεζα της Ελλάδος, Υπουργείο Οικονομικών κλπ κλπ. Αλήθεια αυτή είναι η επιθυμία των ζημιωθέντων; Για 3,33 ευρώ τον μήνα; Τόσο είναι τα 40 ευρώ τον χρόνο.
Μακάρι να μπορούσε κάποιος να μου δώσει απάντηση σ όλα αυτά που τριβολίζουν το
μυαλό μου.
Τι να πω ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
Με εκτίμηση μια ζημιωθείσα
Τ.Σουλτογιάννη

This website uses cookies and third party services. Ok