Loading...

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Ρόδη Κράτσα μας έστειλε την παρακάτω επιστολή.

Σε συνεργασία με την κ. Κράτσα θέλουμε να θέσουμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και συγκεκριμένα στο κ. Barnier το θέμα της πρωτοφανούς πριμοδότησης του τραπεζικού κλάδου έναντι του ασφαλιστικού. Και οι δύο ανήκουν στον ίδιο πυλώνα, ωστόσο ο τραπεζικός τομέας χρηματοδοτείται με εξωφρενικά ποσά, ενώ ο ασφαλιστικός αφήνεται στην μοίρα του.

Θα προσπαθήσουμε για ακόμη μία φορά να προβάλλουμε το τόσο σημαντικό πρόβλημα της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την αρωγή της κ. Κράτσα. Ακολουθεί η επιστολή:

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Προς
Πρόεδρο κ. Θεοχάρη Πετρίδη και
Οργανωτικό Γραμματέα κ. Νικόλαο Κεχαγιάογλου
του Συλλόγου Ζημιωθέντων
ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Βρυξέλλες, 30.11.2011

Αγαπητέ κύριε Πετρίδη
Αγαπητέ κύριε Κεχαγιάογλου,

Παρακολουθώ με απόλυτο ενδιαφέρον και κατανόηση τις εξελίξεις κατά τα δύο τελευταία χρόνια, κατόπιν ανάκλησης της άδειας της Ασπίς Πρόνοια, αντιλαμβανόμενη πλήρως τις ανησυχίες και προσδοκίες χιλιάδων ζημιωθέντων που είναι απολύτως εύλογες για μία ευνομούμενη πολιτεία και ιδιαίτερα σε μία κρίσιμη συγκυρία για την οικονομία και την κοινωνία μας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο χειρισμός αυτού του τόσο σοβαρού ζητήματος χαρακτηρίζεται από σοβαρές παραλείψεις και καθυστερήσεις με δυσμενείς συνέπειες τόσο για το εισόδημα των ασφαλισμένων όσο και για την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού κλάδου.

Θα χαρώ να σας συναντήσω προκειμένου να συζητήσουμε για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να αναδειχθεί το σημαντικό αυτό θέμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο με αποτελεσματικό τρόπο.

Με εκτίμηση,

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου

Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Γραφείο Αθηνών: Βουκουρεστίου 34, Αθήνα 106 71 – Τηλ.: 210-36.45.950, 210-36.29.160
Fax: 210-36.33.835
E-mail: r.kratsa@parliament.gr, rodi.kratsa-tsagaropoulou@europarl.europa.eu

2021-05-03T09:40:09+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok