Π.ΟΜ.ΙΔ.Α2020-04-09T16:06:36+02:00

Project Description

Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. – Interamerican

Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης Κτιρίων

Real time Ασφάλιση στη Πλατφόρμα της anytime.gr

Η Κ2, έχοντας αναλάβει τη διεύθυνση του προγράμματος πανελλαδικά, έχει τη τιμή να συντονίζει τη διαχείριση και ανάπτυξη της ασφάλισης των μελών της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α  σε συνεργασία με την  INTERAMERICAN, εξασφαλίζοντας πολύ χαμηλό κόστος ασφάλισης, πλήρεις καλύψεις και άμεση αποζημίωση.

Brief

Από το 2004, η εταιρεία Κ2 σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.), δημιούργησε ένα μοναδικό ασφαλιστικό πρόγραμμα για τα μέλη της.

Η ιδέα ήταν ξεκάθαρη: Με βάση τη δύναμη της μεγάλης οικογένειας των μελών της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α, μπορούμε να προσφέρουμε προστασία από το σύνολο των κινδύνων που μπορούν να απειλήσουν την ακίνητη περιουσία μας, σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή σε συνδυασμό με την κορυφαία δυνατή ποιότητα και εξυπηρέτηση.

  • ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  • ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ

  • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Μια πολύ προσιτή ασφάλιση

Κ2 – ΠΟΜΙΔΑ – ANYTIME

Online ασφάλιση με εξαιρετικά πλεονεκτήματα για τα μέλη

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 η Κ2 και η ΠΟΜΙΔΑ εγκαινίασαν μια νέα εποχή στο εξαιρετικής σημασίας ζήτημα της ασφάλισης ακινήτων των μελών της Ομοσπονδίας, η οποία μπορεί να συγκριθεί με την ”επανάσταση” που έκαναν τον Ιούλιο του 2004, δημιουργώντας το πρώτο και μοναδικό εθνικής εμβέλειας ομαδικό ασφαλιστήριο κτιρίων.

Διευρύνοντας την ήδη πολύ πετυχημένη συνεργασία με την ηγέτιδα ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία της ελληνικής αγοράς, την Interamerican, εντάσσει το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιών στην ψηφιακή πλατφόρμα της  www.anytime.gr προσφέροντας την δυνατότητα στα παλιά και στα καινούργια μέλη της Ομοσπονδίας  να ασφαλίσουν τις κατοικίες τους για όλους τους κινδύνους άμεσα και σε πραγματικό χρόνο (real time), μέσω πολλών ασφαλιστικών και τιμολογιακών επιλογών και με πρόσθετη έκπτωση 10% επί των τιμών της πλατφόρμας η οποία ισχύει επιπλέον των όποιων προσφορών ανακοινώνονται κατά καιρούς.

Πλήρης κάλυψη
Real time ασφάλιση
Ασυναγώνιστο κόστος

Τα υφιστάμενα προγράμματα ΠΟΜΙΔΑ (Κατοικία, Επιχείρηση και Κοινόχρηστοι χώροι) συνεχίζουν να παρέχονται μέσω της Κ2 και με μειωμένες  τιμές στην κάλυψη του σεισμού. Τα προγράμματα της Anytime διατίθενται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας  anytime.gr. Η Κ2 συντονίζει και επιβλέπει την πορεία των συμφωνιών αυτών φροντίζοντας ταυτόχρονα για την συνεχή επικαιροποίηση και την βελτίωση των προϊόντων

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
SILVER BOX

Ready to Talk?

Do you have a big idea we can help with?

Contact Us
This website uses cookies and third party services. Ok