Loading...

Μόλις κλείστηκε η αίθουσα για την πρώτη μας Φθινοπωρινή συγκέντρωση η οποία θα γίνει στο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη στις 19:30 την Τετάρτη 29/09/2010.
Στη συγκέντρωση αυτή θα συζητήσουμε όλα τα θέματα που μας καίνε και θα αποφασίσουμε τη μετέπειτα δράση μας. Εμείς σαν Σύλλογος ήδη έχουμε προετοιμαστεί για όλα τα πιθανά σενάρια αλλά θέλουμε οπωσδήποτε τη γνώμη και τις απόψεις όσων περισσότερων μπορούν, έτσι ώστε να αποκρυσταλλωθεί μια συγκεκριμένη στάση.

Στη συνάντηση θα παραβρεθούν επιστημονικοί συνεργάτες οι οποίοι θα αναλύσουν τα δεδομένα και θα δώσουν απαντήσεις σε κάθε ζητούμενο.
Η δημοσίευση της λίστας ήταν ένα σκαλοπάτι που μας φέρνει πιο κοντά στη διαδικασία της αναδοχής. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να υπάρξει ισχυρή πολιτική βούληση γι΄αυτό και πρέπει να πιέσουμε την κυβέρνηση να ενεργήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από την στάση της ως τώρα και σκεφτόμαστε να κάνουμε πολλές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση , οι οποίες θα συζητηθούν μαζί σας στις συγκεντρώσεις.

Για το σχόλιο που έγινε σχετικά με την πρόσληψη συμβούλου για την αναδοχή, σας πληροφορούμε ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με σημαντικότατο οίκο και μπορείτε να αναμένετε εξελίξεις σύντομα.
Στις λίστες αναφέρονται μόνο συμβόλαια ζωής. Άλλοι κλάδοι (προσωπικών ατυχημάτων, αστικών ευθυνών, πυρός κλπ) δεν αναγράφονται.
Όσοι έκαναν αιτήσεις εξαγοράς ή κατέθεσαν απαιτήσεις αποζημιώσεων πριν την ανάκληση των εταιρειών και δεν έχουν πληρωθεί, βλέπουν τα συμβόλαιά τους σε ισχύ.
Στην ουσία γίνεται μια απογραφή συμβολαίων και απαιτήσεων για να ”κλείσει” το νούμερο των συνολικών υποχρεώσεων το οποίο είναι απαραίτητο για τις επόμενες διαδικασίες.
Όσοι δεν βλέπουν το συμβόλαιό τους στις λίστες θα πρέπει ως το τέλος του χρόνου να το δηλώσουν στην εταιρεία.
Η προβολή της συγκέντρωσης θα είναι επαρκής , αλλά όλοι θα πρέπει να βάλουμε το χέρι μας για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση.
Σας περιμένουμε όλους !

2021-05-13T07:11:51+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok