Loading...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Το τροποποιητικό νομοσχέδιο στα άρθρα που αφορούν την Ασπίς Πρόνοια και τη δημιουργία Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ (μετά από απαίτηση της ΕΑΕΕ) είναι με μία λέξη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!

Το μόνο θετικό είναι ότι ο υφυπουργός μας κάλεσε να του καταθέσουμε τις προτάσεις μας και προτάσεις έχουμε. Ελπίζουμε όταν μας κάλεσε να το ενοούσε και επί της ουσίας…
Η θέση μας πλέον εκτός των άλλων οφείλουμε να είναι και ηθικοπολιτικοκοινωνική, είναι δε απλά και ξάστερα η εξής:

1. Το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα άμεσα υπαίτιο για την κατάντια πολλών κρατών και ιδιαίτερα της Ελλάδας μας, αν και επιδοτήθηκε με 28 δις ευρώ ρευστότητα εντός της χώρας μας για λόγους «οικονομικού συστημικού κινδύνου», παρόλα αυτά η χώρα αντιμετωπίζει πλέον κίνδυνο πτώχευσης. Αν δεν πτωχεύσει χρηματοοικονομικά θα πτωχεύσει κοινωνικά
2. Αντίθετα και παρόλες τις ευθύνες του Ελληνικού κράτους ως προς τον έλεγχο και την εποπτεία του, ούτε μία προσπάθεια στήριξης δεν έγινε στην ιδιωτική ασφαλιστική βιομηχανία και ιδιαίτερα στην περίπτωση των ζημιωθέντων του ομίλου Ασπίς, η απάντηση ήταν λουκέτα και πέταγμα των κλειδιών στο συρτάρι.
3. Καμμία αντίδραση ουσιαστικής αντιμετώπισης του τεράστιου ηθικού – κοινωνικού προβλήματος που δημιουργήθηκε για 250000 ελληνικές οικογένειες παρά μόνο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ λύσεις που αναγκάζουν τους ζημιωθέντες της ομίλου ΑΣΠΙΣ, να έρθουν αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα ότι δεν έχουν πλέον υγειονομική ασφάλιση , οι κόποι μιας ζωής έγιναν καπνός και όσοι περίμεναν να πάρουν σύνταξη ή αποταμίευσαν τα χρήματά τους στην δεύτερη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα εξαπατήθηκαν με την ανοχή της πολιτείας και των ανίκανων εποπτικών της οργάνων.
4. Θεωρούμε ότι παρόλο που είμαστε ένα ειδικό πλην όμως μαζικό πρόβλημα, δεν παύουμε να είμαστε και εμείς θύματα μιάς αδιανόητης κατάστασης ΜΑΖΙ με όλους τους υπόλοιπους πολίτες, το δε δικό μας πρόβλημα είναι ιδιαίτερης έντασης γιατί αφορά την υγεία μας, τις αποταμιεύσεις μιας ζωής και έχει προαποφασιστεί να μας τα στερήσουν, μαζί με όσα έχουν αποφασίσει να στερήσουν από το σύνολο των Ελλήνων.
Κατόπιν αυτών θεωρώντας ότι κανείς δεν είναι διατεθειμένος να υποστηρίξει τα δικαιώματα μας συντασόμαστε με όλους τους πολίτες αυτής της κακόπαθης χώρας και προτείνουμε τον έσχατο αγώνα της ανοιχτής αντιπαράθεσης προτείνουμε την άμεση κινητοποίηση όλων μας. Ας βγούμε τελικά στους δρόμους να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ !!

Περιμένουμε την συμμετοχή σας

2021-05-15T15:26:58+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok