Loading...

Η συγκέντρωση του Συλλόγου μας ήταν πολύ μεγάλη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ο κόσμος προσήλθε παρά τις μεγάλες δυσκολίες μετακίνησης λόγω των παράλληλων κινητοποιήσεων στους δρόμους της πόλης.
Βασικό συμπέρασμα όσον αφορά τον νόμο ήταν ότι αυτός στερείται βάσης εφόσον με κανέναν……………….

τρόπο δεν εξασφαλίζει την αναδοχή. Η συμπεριφορά των θεσμικών οργάνων που θα προωθήσουν την αναδοχή (υπουργείο οικονομικών, Τράπεζα Ελλάδος, επόπτης χαρτοφυλακίου) μέχρι τώρα είναι εντελώς αποκαρδιωτική με αποτέλεσμα να παρατηρείται πλήρη ακινησία και παράλυση ενεργειών. Ως εκ τούτου αποφασίσαμε με την συναίνεση όλων να προβούμε:

σε δικονομικές διεκδικήσεις με αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου σαν βασικού κατηγορούμενου για την εγκληματικά πλημμελή εποπτεία

σε διεύρυνση του κατηγορητηρίου κατά του βασικού μετόχου και του ΔΣ της Ασπίς Πρόνοια με νέα στοιχεία που εμπλουτίζουν το κατηγορητήριο

σε παράσταση πολιτικής αγωγής έτσι ώστε να έχουμε πλήρη γνώση του φακέλου σε κάθε της φάση

Παράλληλα, με πρωτοβουλία του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε πριν την συνάντηση σύσκεψη με στελέχη μεγάλου διεθνούς οίκου ο οποίος θα αναλάβει να προωθήσει την αναδοχή σε όσες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας ή του εξωτερικού μπορούν να ενδιαφερθούν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η οικονομική τους προσφορά να είναι ρεαλιστική για τα οικονομικά δεδομένα του Συλλόγου.

Προβληματιστήκαμε πολύ για τον τρόπο που θα χειριστούμε την υπόθεση των μαζικών αγωγών, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη ομαδικότητα αλλά και να αποφύγουμε οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι να σας ανακοινώσουμε σχέδιο δράσης έτσι ώστε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Μελετάμε τις προτάσεις σας με μεγάλη προσοχή και άμεσα θα πάρουμε αποφάσεις.

2021-05-12T17:34:42+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok