Loading...

Την Παρασκευή 28/6/2013 πραγματοποιήθηκε η εκλογική-απολογιστική γενική συνέλευση (Γ.Σ) του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς. Κατά την διάρκεια αυτής, έγινε ανάγνωση του Διοιηκιτικού Απολογισμού του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ) και διαβάστηκε η έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής για τον Οικονομικό Απολογισμό του Δ.Σ. Μετά από ερωτήσεις και συζήτηση ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ψηφίσθηκε ομόφωνα από την Γ.Σ.

Ακολούθησε εκτενέστατη συζήτηση για τις τελευταίες εξελιξεις οι οποίες μας γέμισαν αισιοδοξία, για την έστω κατά ένα μικρό μέρος δικαίωση, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, των δικαιούχων ασφαλίσματος, από την εκκαθάριση. Επειδή όμως χρειάζονται συγκεκριμμένες αποσαφηνίσεις των ανωτέρω εξελίξεων, θα επανέλθουμε αναλυτικά σε επόμενη ενημέρωσή μας.

Στο τέλος της διαδικασίας εκλέχθηκε Εφορευτική Επιτροπή (Ε.Ε) για να φροντίσει την εκλογική διαδικασία. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας η Ε.Ε ανακοίνωσε τα αποτελέσματα.

Την επομένη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου με μοναδικό θέμα της συνεδρίασης τη σύνθεση του σε σώμα για την επόμενη τριετία 2013-2016.

Πρόεδρος: Νικόλαος Κεχαγιάογλου.
Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνα Φωτοπούλου.
Γραμματέας: Θεοχάρης Πετρίδης.
Ταμίας: Παναγιώτης Βελισσαράτος.
Οργανωτικός Γρ.: Κωνσταντίνος Βαλαβάνης.
Μέλος: Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης.
Μέλος: Αναστασία Ζάχου.
Α αναπ/κο μέλος: Ιωάννης Μπακαλάκης.

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αποδόθηκε, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Αντιλαμβανόμενοι το μέγεθός την οικονομικής δυσπαργίας των μελών μας, αλλά κυρίως για όσους θέλουνε να γίνουν μέλη, βοηθώντας οικονομικά τον Σύλλογο, η Γ.Σ. αποφάσισε την μείωση της συνδρομής και της εγγραφής κατά 50%. (50 ευρώ) Το συγκεκριμμένο μέτρο θα ισχύσει μετά την έγκριση της αλλαγής από την Περιφέρεια Αττικής (σε 1- 2 μήνες). Στο πλαίσιο της περαιτέρω μείωσης των εξόδων μας, πάρθηκαν αποφάσεις για την νέα μείωση των λειτουργικών εξόδων του Συλλόγου κατά 50%.(όπως η σύνθεση του Δ.Σ από 11 μέλη σε 7)

Συστοιχηθείτε με τον Σύλλογο, τον μόνο νόμιμο με συλλογικές δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες λειτουργίας.

Τα 3.500 μέλη μας ανά την Ελλάδα, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση, με την καθημερινή τηλεφωνική εξυπηρέτηση που έχουμε δώσει σε (κατά ελάχιστο) δεκαπλάσιο νούμερο ,πρώην ασφαλισμένων της Ασπίς-Commercial.

Η ολοκληρωμένη, εμπεριστατωμένη και σίγουρα διασταυρωμένη πληροφόρηση που δίδεται από τα κατά τόπους γραφεία και κυρίως από την έδρα του Συλλόγου στην Αθήνα, οφείλεται στην ιδιαίτερα επίπονη και κυρίως φιλική συμπεριφορά των ανθρώπων μας, για την οποία τους ευχαριστούμε δημόσια.

Κλείνοντας την ενημέρωση μας αυτή, σας καλούμε για συνέχιση της έμπρακτης στήριξης του Συλλόγου μας, γιατί όπως καταλαβαίνετε ο αγώνας δρόμου δεν ήταν των …100 μέτρων αλλά διαρκείς ..μαραθώνιοι.

Και συνεχίζουμε…..

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

2021-04-20T13:42:01+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok