Loading...

ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΑΣ

Τα σχόλια σας είναι ιδιαίτερα ποιοτικά και προσεγγίζουν το θέμα με ακρίβεια. Η 2η λύση που περιγράφει ένας φίλος ζημιωθείς είναι σχεδόν ίδια με αυτήν που προτείνουμε σαν Σύλλογος , με μερικές προσθήκες ακόμα που αφορούν την απόλυτα θεσμική και νομική υποχρέωση των ασφαλιστικών εταιρειών να συνδράμουν στο πρόβλημα, αφού από αυτήν την υπόθεση έχουν πλουτίσει παρανόμως με πράξεις ασφαλιστικής αντεπιλογής.

Αντεπιλογή είναι η ανάληψη ασφαλιστικών κινδύνων που συμφέρουν απόλυτα την ασφαλιστική εταιρεία κάτι που έγινε κατά κόρον με τα συμβόλαια της Ασπίς και της Commercial Value. Ενώ δέχτηκαν ευχαρίστως ανθρώπους χωρίς ώριμα ασφαλιστικά δικαιώματα και υγιείς, απέρριψαν όσους είχαν μακροχρόνια συνταξιοδοτικά και ασφαλίσεις ζωής και επίσης όσους είχαν προβλήματα υγείας και τους ηλικιωμένους.
Η κυβέρνηση όσο δεν πιέζει τις ασφαλιστικές εταιρείες να συμμετάσχουν στην οριστική επίλυση του προβλήματος τόσο δείχνει συνένοχη με αυτές σε ένα πλιάτσικό στην πλάτη των ασφαλισμένων και του θεσμού. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι…

Η ατζέντα των θεμάτων που αναφέρει άλλο ένα εξαιρετικό σχόλιο είναι και δική μας ατζέντα. Όμως σχεδόν όλα αυτά λύνονται αυτόματα αν προκύψει η πολυπόθητη πολιτική βούληση για την οποία αγωνιζόμαστε.

Η μη αποθεματοποίηση των τελευταίων εισπράξεων της Ασπίς δεν δίνει το δικαίωμα επιστροφής ασφαλίστρων όπως γνωρίζουμε ως τώρα. Το τηλέφωνο της Ασπίς είναι 210-6180620.

Η συσχέτιση του θέματος των αποζημιώσεων των εργαζομένων με τις δικές μας απαιτήσεις εξετάζεται από τους νομικούς μας.

2021-05-13T19:12:24+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok