Loading...

Σε εξαιρετικά καλό κλίμα διεξήχθη στις 28/03, συνάντηση μελών του ΔΣ του Συλλόγου μας με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Εποπτείας ιδιωτικής Ασφάλισης κ. Σπύρο Ζάρκο, την Υποδιευθύντρια κυρία Στέλλα Αδαμοπούλου, νομικών συμβούλων και αναλογιστών της Τράπεζας της Ελλάδος. Παρά το εξαιρετικά δυσμενές εγχώριο οικονομικό περιβάλλον, μέσα από το οποίο αντιμετωπίζεται το ζήτημά μας, για πρώτη φορά δόθηκε η εντύπωση -ελπίζουμε βάσιμη – ότι υπάρχει βούληση για άμεση ρύθμιση του προβλήματος που μας βασανίζει επί 3, 5 χρόνια. Η συνάντηση ήταν εκτενής, αναλύθηκαν όλα τα ζητήματα, παρουσιάστηκαν τα προβλήματα και οι λύσεις και συμφωνήθηκε να υπάρξει άμεση συνεργασία εφόσον πρώτα ζητηθούν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία από τους εκκαθαριστές για να γίνουν πιο αναλυτικές οι προτάσεις μας.

Ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εγγυητικού Κεφαλαίου ζωής κ. Κλεάνθη Παπανίκα, ο οποίος μας περιέγραψε την οικονομική αδυναμία του Εγγυητικού κεφαλαίου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αν δεν βρεθεί μια λύση χρηματοδότησης.
Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του προβλήματος στο ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος, δεδομένου ότι η κρίση αξιοπιστίας του θεσμού πλήττει όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτόν και αποφασίστηκε η άμεση παρέμβαση στους φορείς εξουσίας που διαχειρίζονται την λύση του ζητήματος.

2021-04-21T07:17:14+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok