Loading...

Η αποτίμηση των ομολόγων μας ενδιαφέρει πολύ γιατί Ασπίς και Commercial θα πουληθούν σαν μια ενιαία εταιρεία, όπως μας έχουν πληροφορήσει.

Το ποσοστό αναπλήρωσης που θα πάρουμε από τα συμβόλαιά μας, από 70% στην χειρότερη περίπτωση μέχρι 85%, θα εξαρτηθεί από το ποσοστό του υπάρχοντος ενεργητικού σε σχέση με τις υποχρεώσεις των εταιρειών. Όσο μεγαλύτερο είναι τόσο περισσότερο θα πάρουν οι ασφαλισμένοι. Το ποσοστό αυτό θα προσμετρηθεί πάνω στο κεφάλαιο όπως θα έχει διαμορφωθεί με τους νόμιμους τόκους του ως σήμερα. (π.χ. αρχική κατάθεση 100 μονάδων πριν 5 χρόνια σήμερα έχει ονομαστική αξία 120 μονάδες. Το ποσό που θα δοθεί θα είναι 80% Χ 120 =96 μονάδες). Επιτόκια πάνω από το 3,35% δεν θα δοθούν, εκτός από τα συμβόλαια που είναι σε ισχύ πριν το 2005 τα οποία παίρνουν 4%.

Τα σχόλιά σας είναι πολύ εύστοχα και εμπεριστατωμένα. Βοηθήστε λίγο παραπάνω και στείλτε τα στα e-mails των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ τα οποία βρίσκονται σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε δυσαρεστημένοι από την ρύθμιση την στιγμή που η πολιτεία δε βάζει ούτε ένα ευρώ.

Πρέπει επίσης να εντείνουμε τις πιέσεις μας για επαναπατρισμό περιουσιακών στοιχείων του Ψωμιάδη και μελών του Δ.Σ. προς τις εταιρείες έτσι ώστε να μεγαλώσει το ενεργητικό προς όφελος των ασφαλισμένων.

2021-05-13T07:45:51+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok