Loading...

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Οι επόμενες κινήσεις μας θα είναι πολύ σημαντικές και ίσως καθορίσουν την τελική έκβαση του αγώνα μας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε αυτή τη στιγμή το σχέδιό μας γιατί υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να παραμείνουν απόρρητα. Πιστεύουμε ότι ως το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις αν όλα πάνε καλά.
Ο κύριος Αντώνης Σαμαράς μας δέχτηκε στο γραφείο του όπου μιλήσαμε επι μια ώρα. Άκουσε με μεγάλη προσοχή την υπόθεση και υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο. Ήδη βρισκόμαστε σε συνεργασία με το νομικό του επιτελείο.
Οργανώνουμε μεγάλη συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης την Δευτέρα 3/5/2010 όπου προβλέπεται και πάλι το αδιαχώρητο. Η Κρήτη έχει πάρει πάνω της τον αγώνα και ίσως μας δόσει την λύση.
Αμέσως μετά ετοιμάζουμε την συγκέντρωση της Λάρισας εκλογικής περιφέρειας του κύριου Σαχινίδη.

Απάντηση από Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχουμε πάρει ακόμα. Αύριο το πρωί θα υπάρξει νέα επικοινωνία με την γραμματεία του Kukal και θα σας ενημερώσουμε. Η απάντηση αυτή θα είναι ορόσημο για τις επόμενες ενέργειές μας.

Οι αγωγές κατά του Ελληνικού Δημοσίου θα αρχίσουν άμεσα. Περιμένουμε τις οριστικές προθέσεις της κυβέρνησης έτσι ώστε στηριχτούμε σε ολοκληρωμένη επιχειρηματολογία.

Κατανοούμε τις φοβερές πιέσεις όλων για άμεση δράση, γέμισμα πλατειών κλπ. Όμως πρέπει να ξέρετε ότι ο κόσμος δύσκολα αφήνει τις επείγουσες εκκρεμότητές του για να συμμετάσχει. Τι πιο απτό παράδειγμα από την συγκέντρωση στο Σύνταγμα όπου είμασταν 2500 άτομα αντί 50000 οι οποίοι θα έλυναν και το πρόβλημα. Εμείς είχαμε κάνει τα πάντα για την πληρέστερη οργάνωση. Μια αποτυχημένη συγκέντρωση δίνει όπλα στην κυβέρνηση και αυτό θα το χρεωθούμε εμείς.

2021-05-14T14:08:53+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok