Loading...

Επίθεση ”φιλίας” δέχτηκε ο Σύλλογός μας κατά την διάρκεια των τελευταίων κινητοποιήσεών μας από το Υπουργείο Οικονομικών. Ξαφνικά και ενώ το θέμα φάνηκε ότι είχε ξεχαστεί, ενδιαφέρθηκε πρωτίστως ο πρωθυπουργός, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κατόπιν εντολής του, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες. Η κινητικότητα αυτή απέφερε κάποιες προτάσεις, τις οποίες μόλις μας τις κοινοποιήσουν γραπτώς θα σας τις ανακοινώσουμε.

Τις τελευταίες ημέρες βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με τους εκκαθαριστές της εταιρείας προκειμένου να πάρουμε τα ακριβή ποσά ως προς τα συνολικά ασφάλιστρα που έχουν κατατεθεί από τους ασφαλισμένους, των υποχρεώσεων των ανακληθεισών εταιρειών προς τους ασφαλισμένους, έτσι ώστε να καταθέσουμε την οριστική -όσον αφορά τις λεπτομέρειές της- πρότασή μας προς το Υπουργείο Οικονομικών. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει έως τα μέσα Απριλίου περίπου.

Εμείς καταθέσαμε και θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε δημιουργικές ιδέες οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο κατανόησης της οικονομικής κατάστασης της χώρας και δίνουμε χρόνο για μια ρεαλιστική διευθέτηση του ζητήματος.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει πλέον η βούληση να κλείσει επιτέλους αυτή η κακοφορμισμένη πληγή, που τόσο πολύ έχει βασανίσει εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια διαρκή αιμορραγία για την ασφαλιστική αγορά, τα κοινωνικά ταμεία ασφάλισης και την εθνική οικονομία.

Θεωρούμε ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί μέχρι τώρα διότι κανένας αρμόδιος δεν θέλησε να το αγγίξει, παρά μόνο το έσπρωχνε από μπροστά του σαν να ήταν ένα ενοχλητικό αντικείμενο που του διατάρασσε την ηρεμία.

Αν παρόλα αυτά αισθανθούμε ότι η κοροϊδία συνεχίζεται τότε ο καθένας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του. Ο Σύλλογός μας έκανε και συνεχίζει να κάνει τα πάντα για να προασπίσει τα συμφέροντα των ζημιωθέντων και να είστε όλοι σίγουροι ότι αφουγκραζόμαστε την οργή, την αίσθηση αδικίας και την απόγνωση που σας διακατέχει, όπως όλους μας άλλωστε.

Ελπίζουμε πως σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να σας ανακοινώσουμε κάποια καλά νέα.

Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, όπως κάνουμε εδώ και 1.279 ημέρες μέχρι την τελική δικαίωση -με κάθε νόμιμο τρόπο- και του τελευταίου ασφαλισμένου της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value.

2021-04-21T07:42:01+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok