Loading...

1. Κινητοποιήσεις: Δεν είμαστε, όπως είναι γνωστό από τους μέχρι τώρα αγώνες μας, ενάντια στις κινητοποιήσεις. Στο άμεσο μέλλον θα προχωρήσουμε σε ομαδικές κινητοποιήσεις, όταν θα υπάρχουν εξελίξεις πάνω στο πρόβλημά μας. Όμως, βασικό ζητούμενο θα είναι η μαζικότητα αυτών των κινητοποιήσεων με την συμμετοχή όλων μας.

2. Δικαστικές διεκδικήσεις: Ο Σύλλογος δεν ήταν, ούτε είναι, υπέρ των δικαστικών διεκδικήσεων που θα ταλαιπωρήσουν όλους τους ασφαλισμένους για χρόνια. Ωστόσο, οι 5.300 αιτήσεις ενδιαφέροντος, που στάλθηκαν στον Σύλλογο από ασφαλισμένους οι οποίοι επιθυμούν την δικαστική διεκδίκηση των χρημάτων τους, μας οδήγησε και σε αυτή τη λύση, εκτός από την πολιτική πίεση που ασκούμε. Αν δεν υπάρξει αναδοχή, μετά τις 21/9/2011 χάνουμε κάθε δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης των χρημάτων μας. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Γι’ αυτό προχωρούμε σε μαζικές αγωγές εναντίον του ελληνικού δημοσίου.

3. Λειτουργία Συλλόγου: Το ΔΣ του Συλλόγου έχει διαρκείς επαφές με την Εποπτική Αρχή, τον επόπτη αλλά και με πολιτικά πρόσωπα για να επιταχύνουμε τη λύση του προβλήματός μας. Το γεγονός ότι δεν ανακοινώνουμε όλες τις επαφές με τους αρμόδιους δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται.

4. Τροποποίηση νομοσχεδίου: Είμαστε υπέρ της πλήρους και εις ολόκληρο αποζημίωσης των συμβολαίων μας. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία σχολιασμού φημών και δημοσιευμάτων για δήθεν περικοπή των δικαιωμάτων μας. Δεν υπάρχει καμία τέτοια επίσημη ενημέρωση που να μιλάει για περικοπές.Διεκδικούμε την πλήρη αποζημίωση όλων των πελατών της Ασπίς.

5. Επικοινωνία με κ. Παντελίδη: Σε χθεσινή επικοινωνία του προέδρου του Συλλόγου κ. Πετρίδη με τον κ. Παντελίδη, ο τελευταίος τον ενημέρωσε ότι η πλήρης ανάρτηση όλων των υποχρεώσεων της Ασπίς (προς εργαζόμενους, πελάτες και ασφαλιστές) θα γίνει μετά τις 15/4/2011.

Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια

2021-05-09T09:04:32+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok