Loading...

Είναι απολύτως κατανοητή η αγωνία σας να μάθετε οποιαδήποτε πληροφορία η οποία θα δώσει μια παραπάνω ελπίδα στην υπόθεσή μας. Μακάρι να υπήρχαν καθημερινές εξελίξεις οι οποίες θα προωθούσαν την λύση στο πρόβλημά μας. Αυτό που μπορούμε να σας ανακοινώσουμε είναι ότι η υπόθεση έχει πάρει καλύτερη τροπή μετά την συζήτηση στη βουλή. Έγινε ξεκάθαρο ότι η ”λύση” που προωθούσε ο υφυπουργός θα δημιουργούσε τεράστιο μακροχρόνιο δημοσιονομικό κόστος και αφάνταστη ταλαιπωρία σε δεκάδες χιλιάδες πολίτες. Η ενιαία στάση της αντιπολίτευσης έχει δημιουργήσει σημαντικό ανάχωμα και αυτή τη στιγμή γίνονται διαβουλεύσεις για μια ουσιαστική λύση του προβλήματος.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική καθώς έχουν δρομολογηθεί σημαντικότατες επαφές του Συλλόγου μας με κυβερνητικούς αξιωματούχους πολύ υψηλού επιπέδου. Ελπίζουμε να γίνουν και να έχουμε καλά νέα. Επίσης την Πέμπτη η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Συλλόγου μας θα συγκεντρωθεί για να αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειές μας.

Τα μηνύματά σας τα διαβάζουμε, τα αναλύουμε και κυρίως τα αξιοποιούμε, αφού πολλές προτάσεις σας είναι απολύτως δημιουργικές. Καθημερινά τα σχόλιά σας τα βλέπει το νομικό μας επιτελείο και τα αξιοποιεί όπως κρίνει σκόπιμο. Για παράδειγμα η εμπλοκή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Ασπίς Bank μπορεί να μας δώσει κάποια σημαντική βοήθεια κάτι για το οποίο ήδη οι νομικοί του Συλλόγου μας έχουν προϊδεάσει με το εξώδικο που έχει κατατεθεί. Η υπόθεση αυτή θα έχει την ανάλογη συνέχεια.

Η δικαστικοποίηση της υπόθεσης είναι επίσης στα άμεσα πλάνα μας αλλά είναι απολύτως απαραίτητο να περιμένουμε τις κινήσεις του υπουργείου -που δεν θα αργήσουν- έτσι ώστε να σχηματοποιηθούν και να συγκεκριμενοποιηθούν οι απαιτήσεις. Ο Σύλλογός μας πάντως, προκρίνει και αγωνίζεται σκληρά για την πολιτική επίλυση του θέματος, κάτι που θα δώσει οριστική λύση στο ζήτημα και θα λήξει την ταλαιπωρία όλων μας άμεσα.

Ο Σύλλογος έχει πάρει έγκριση από το πρωτοδικείο αλλά η απόφαση δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ οπότε ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε Γενική Συνέλευση. Αυτό θα γίνει σύντομα και θα σας ενημερώσουμε.

Το blog αυτό έχει δημιουργηθεί για να πληροφορεί τους ζημιωθέντες για ουσιαστικά ζητήματα και να ανταλάσσονται δημιουργικές ιδέες. Σας πληροφορούμε ότι αυτό επιτυγχάνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και έτσι προχωράμε. Μην νομίζετε όμως ότι τα πράγματα λύνονται με μαγικό τρόπο. Ακόμα και οι πιο εμπνευσμένες ιδέες θέλουν το ιδανικό timing για να γίνουν αποτελεσματικές. Εμείς εδώ αγωνιζόμαστε να αλλάξουμε μια στρεβλή πολιτική βούληση. Αν αυτή η βούληση ήταν εξ αρχής υπέρ μας θα είχαμε τελειώσει από τον Οκτώβριο και δεν θα βασανίζόμασταν με τους Συλλόγους ως σήμερα.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η υπόθεση προχωράει με αργά βήματα προς την σωστή κατεύθυνση διεμβολίζοντας σημαντικά εμπόδια. Έτσι πιστεύουμε τουλάχιστον. Γι’ αυτό ας είμαστε ενωμένοι και να είμαστε έτοιμοι για οποιονδήποτε αγώνα ή μάχη χρειαστεί. Γιατί αν δεν δούμε θετικές εξελίξεις τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή κάτι που το απευχόμαστε. Ας σεβαστούμε όμως και ας εξαντλήσουμε πρώτα τα όρια του πολιτισμένου διαλόγου έστω κι αν οι αρμόδιοι δεν τα έχουν σεβαστεί καθόλου ως τώρα.

2021-05-13T19:14:39+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok