Loading...

Την Τρίτη 13 Μαρτίου (για τον Δ.Σ ήταν μια καλή μέρα και όχι γρουσούζικη) έγινε ένας άλλος κύκλος πολιτικών επαφών στην Αθήνα.
Αντιπροσωπεία του Συλλόγου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Πετρίδη, την Αντιπρόεδρο κα Φωτοπούλου και τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Κεχαγιάογλου επισκέφθηκαν διαδοχικά: τον βουλευτή της Ν.Δ κ.Σταικούρα, αν. υπεύθυνο του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας, τον κ. Μυταράκη, αν, Τομεάρχη Οικονομίας Ν.Δ, και τον γραμματέα Εμπορίου του ΛΑΟΣ κ.Κανελλόπουλο.
Και στις τρεις συναντήσεις έγιναν εκτενείς αναφορές για την αρχή του προβλήματος της Ασπίς, την μη επίλυσή του με αποκλειστική ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας και πως σήμερα έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο.
Σε κάθε περίπτωση τονίστηκε η αδιάφορη έως προκλητική αντιμετώπιση (π.χ.τελευταία απόφαση του κ.Οικονόμου) όλων αυτών που εμπλέκονται στην υπόθεση, με κατάληξη την διαιώνιση της ζημίας των ασφαλισμένων της Ασπίς-Commercial.
Όσον αφορά την συνάντηση με τον κ.Κανελλόπουλο από το ΛΑΟΣ δηλώθηκε η διάθεση να γίνουν επερωτήσεις στην Βουλή αλλά και να συμμετάσχουν σε Νομοθετική πρωτοβουλία με τις προτάσεις του Συλλόγου.
Ο αν.τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ κ.Μυταράκης μας δήλωσε ότι ήδη βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οτιδήποτε θα έλεγε μπορεί να φαινότανε ως προεκλογικά πολιτικά λόγια.
Δεσμεύθηκε ότι μετά τις εκλογές θα είναι στην διάθεσή μας για να συζητήσουμε τις κατάλληλες λύσεις.
Η πολύ σημαντική συνάντηση με τον κ. Σταϊκούρα, έδειξε την πραγματική και ειλικρινέστατη διάθεσή του να μας ακούσει επί μακρόν (παρόλο το φόρτο εργασίας του) για όλα όσα ήδη είχε ενημερωθεί και γνώριζε καλύτερα από όλους.
Με άμεσες ενέργειές του κλείστηκε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού με υψηλό κυβερνητικό στέλεχος Υπουργείου, με τον οποίο, σε συνεργασία με άτομο κλειδί, θα υπάρξει σύσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα.
Επίσης, ζήτησε να τον κρατούμε ενήμερο για τις πρωτοβουλίες μας έτσι ώστε να ξανασυναντηθούμε για να επανεκτιμήσουμε τα πράγματα μετά από τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης με το Υπουργείο, θα σας ενημερώσουμε εκτενέστατα.
Φυσικά, η πορεία για συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς κομμάτων συνεχίζεται, με ένα νέο ραντεβού που κλείστηκε για τις επόμενες μέρες.

Στον παρακάτω σύνδεσμο δείτε τη συνάντηση με τον κ. Κανελλόπουλο του ΛΑΟΣ: http://www.neolaialaos.gr/2012/03/13/misc/45352/

….Και συνεχίζουμε…..

2021-04-28T08:02:05+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok