Loading...

Στον REAL FM και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Βασίλη Κουφόπουλου μίλησε το Σάββατο 23/09 ο πρόεδρος του Συλλόγου Ζημιωθέντων από ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ κ. Νίκος Κεχαγιάογλου.

Ο κ. Κεχαγιάογλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ομηρεία των ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν συμπεριληφθεί στους πίνακες δικαιούχων και οι οποίοι τρέχουν από δικαστήριο σε δικαστήριο εξουθενωμένοι οικονομικά και ψυχολογικά. Επίσης, μίλησε για όσους είναι στον πίνακα και πληρώνονται εξαιτίας των αγώνων του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Κεχαγιάογλου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από τον Σύλλογο για την ενεργοποίηση του εγγυητικού και την καταβολή του υπολοίπου 70% στους ασφαλισμένους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πλήρη απουσία της κυβέρνησης από τον αγώνα των ασφαλισμένων και στις διασταλτικές ερμηνείες του νόμου και την καταστρατήγηση της απόφασης του ΣτΕ με σκοπό να μην αποζημιώσουν όσους έχουν συμβόλαια εφάπαξ καταβολής ασφαλίστρων.

Όπως ανέφερε ο κ. Κεχαγιάογλου: Υπάρχει διαφορία της πολιτείας και των ασφαλιστικών εταιρειών για τους ανθρώπους οι οποίοι είχαν συμβόλαια υγείας, ήταν μη ασφαλίσιμοι λόγω προβλημάτων υγείας ή ηλικίας και έχουν εγκαταλειφθεί στην μοίρα τους.

2021-04-16T09:57:46+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok