Loading...

Την Πέμπτη 09/09/2010 πραγματοποιήθηκε η τακτική συγκέντρωση της Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκαν:

1. Η διεξαγωγή τριών συγκεντρώσεων σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Αθήνα. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 29/09, η δεύτερη στο Ηράκλειο στις 11/10 και η τρίτη στην Αθήνα στις 20/10.

2. Όλες οι συγκεντρώσεις θα γίνουν σε κεντρικά ξενοδοχεία ή θέατρα.

3. Οι νομικοί σύμβουλοι του συλλόγου θα κάνουν αναλυτική αναφορά σχετικά με τις δικονομικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να φτάσουμε πιο κοντά στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, το οποίο είναι η άμεση αναδοχή, καθώς και η δρομολόγηση της διεκδίκησης τυχόν άλλων απαιτήσεων.

4. Θα ακολουθήσει διάλογος με όλους όσους επιθυμούν να τοποθετηθούν, έτσι ώστε να ληφθούν αποφάσεις προς τον κοινό μας στόχο.

5. Μετά τις συγκεντρώσεις θα οριστεί η ημερομηνία αρχαιρεσιών για τον Σύλλογο, στις οποίες θα μπορεί να υποβάλλει υποψηφιότητα όποιο από τα μέλη επιθυμεί.

Ο βασικός μας προβληματισμός είναι η εφαρμογή του νόμου με τρόπο και σε χρόνο που μας συμφέρει. Το καλό σενάριο θα είναι η άμεση εύρεση αναδόχου ο οποίος θα βελτιώσει -όπως προβλέπεται από το νόμο- τις υφιστάμενες παροχές του νόμου. Με όσες γνωριμίες έχουμε προσπαθούμε να συνδράμουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Κεντρικό ρόλο όμως πρέπει και μπορεί να παίξει η κυβέρνηση, η οποία εφησύχασε μόλις ψηφίστηκε ο νόμος. Πρέπει λοιπόν να την αφυπνίσουμε με τρόπο που θα την ενοχλήσει πραγματικά και όχι φυσικά με την ανάρτηση ενός πανό ή με μια αποτυχημένη δημόσια συγκέντρωση. Υπάρχουν ιδέες οι οποίες θα συζητηθούν μαζί σας.

Επειδή γίνεται από μερικούς μια προσπάθεια μηδενισμού του έργου του Συλλόγου, θα αναρτήσουμε τις δράσεις του από την αρχή της υπόθεσης μέχρι σήμερα, υπενθυμίζοντας ότι όσοι ασχολούνται με αυτόν το κάνουν σε απόλυτα εθελοντική βάση και με τεράστιο οικονομικό και οικογενειακό κόστος. Επίσης πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ταυτόχρονα με την ΑΣΠΙΔΑ χάθηκαν και επαγγελματικοί κόποι δεκαετιών μέσα σε μια ημέρα, με ότι αυτό συνεπάγεται για όποιον δύναται να το αντιληφθεί .
Ας σεβαστούμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και ας προχωρήσουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Συλλογιστείτε ότι πέσαμε ταυτόχρονα στην ίσως πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία του αιώνα για τη χώρα μας.
Η εμπιστοσύνη αλλήλων θα μας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στις λίστες που θα αναρτηθούν κατά πάσα πιθανότητα στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΙΑ δεν θα φαίνονται όσοι έχουν καταθέσει αιτήσεις εξαγορών προ της ανάκλησης. Δεν υπάρχει όμως κανένα πρόβλημα αφού αυτές οι υποχρεώσεις έχουν ήδη καταγραφεί.

Για τον ασφαλισμένο που ρώτησε για την σύνταξή του θα αποζημιωθεί στον χρόνο λήξης του συμβολαίου του εφόσον ως τότε έχει βρεθεί ανάδοχος.

2021-05-13T07:24:10+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok