Loading...

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
Αγαπητοί συμπάσχοντες ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΛΥΤΡΩΣΗ από όλα όσα μας έχουν φέρει σε μια παρατεταμένη Μεγάλη Εβδομάδα. Στα μηνύματά σας ξεχειλίζει η αγωνία, η οργή και η διάθεση για άμεσες κινητοποιήσεις. Ο δικός μας προβληματισμός είναι επίσης συνεχόμενος και διαρκώς σχεδιάζουμε το μέλλον των κινήσεών μας παίρνοντας υπόψιν πάντα τα νέα δεδομένα από όπου και αν προέρχονται.

Οι ανακοινώσεις Παντελίδη επιβεβαιώνουν πανηγηρικά αυτά που λέμε από τον Σεπτέμβριο σε όλους, ότι δηλαδή θα φύγουν όλα τα υγιή συμβόλαια από την εταιρεία και θα απομείνουν τα προβληματικά. Αν οι κινήσεις μεταβίβασης χαρτοφυλακίου είχαν γίνει άμεσα το θέμα θα είχε λυθεί πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο εις βάρος της εταιρείας και τελικά εις βάρος της οικονομίας, το οποίο βαρύνει εξ’ολοκλήρου την πολιτεία η οποία συνεχίζει να ολιγωρεί δραματικά.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα έχουμε σημαντικότατες επαφές με βουλευτές-κλειδιά στην υπόθεσή μας οι οποίοι ήδη προκαταρκτικά έχουν συμφωνήσει με τις προτάσεις μας και ετοιμάζουν κινήσεις. Δεν μπορούμε όμως να σας ανακοινώσουμε λεπτομέρειες διότι υπάρχει μεγάλη ρευστότητα όσον αφορά την τελική μορφή των κινήσεων αυτών. Ο νομικός μας επεξεργάζεται λύσεις οι οποίες θα βοηθήσουν καθοριστικά την κυβέρνηση να λύσει το πρόβλημα, γιατί δυστυχώς αυτοί δεν γνωρίζουν το θέμα και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα από την αρχή της υποθέσεως.

Το εξώδικο που έχουμε κάνει προς το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είχε την μορφή ενημέρωσης επί των απαιτήσεων που θα υπάρξουν από τους ασφαλισμένους της Ασπίς Πρόνοια επειδή η Aspis Bank ήταν ο θεματοφύλακας της εταιρείας. Εφόσον το ΤΤ ενημερώθηκε και έδέχθηκε την υποχρέωση, η εξέλιξη αυτή θεωρείται θετική για εμάς.

Σχετικά με το Σωματείο της κυρίας Σιδέρη, δρομολογείται ήδη κοινή συνάντηση, αφού το πρόβλημα είναι ένα και εξ’ αρχής απορήσαμε για την σκοπιμότητα μιας κίνησης διάσπασης που μόνο τον κύριο Σαχινίδη μπορεί να ικανοποιήσει.

Σχετικά με δυναμικές κινητοποιήσεις πρέπει να ξέρετε ότι είναι στα άμεσα σχέδιά μας και έχουμε πολλές ιδέες, πολλές από τις οποίες μας τις δώσατε εσείς, οι οποίες θα εφαρμοστούν αμέσως μόλις διακρίνουμε εμπόδια στην λύση που προτείνουμε. Πρέπει επίσης να γνωρίζεται ότι ετοιμάζεται μεγάλη συγκέντρωση στην Κρήτη, η οποία αυτή τη στιγμή ίσως μας δώσει το κλειδί της λύσης, αφού οι τοπικοί βουλευτές έχουν μεγάλη δύναμη και δείχνουν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι.

Οι επιστολές που έχουν αναρτηθεί μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο εσάς σαν υποδείγματα για να ευαισθητοποιήσετε γνωστούς σας ή άγνωστους πολιτικούς. Πολλοί από αυτούς απαντάνε και σχεδόν όλοι διαβάζουν τα μηνύματά τους. Να στέλνετε συνεχώς.

2021-05-14T14:57:11+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok