Loading...

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Το πρόβλημα είναι κοινό και αφορά ασφαλισμένους, ασφαλιστές και εργαζόμενους. Τα προϊόντα που όλοι έχουμε αγοράσει από την Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ είναι απολύτως νόμιμα, κυκλοφόρησαν με την έγκριση των αρμόδιων αρχών και γι αυτό διεκδικούμε την κανονική τους ισχύ και την πλήρη απόδοση των παροχών τους. Οι αλληλοκατηγορίες είναι βούτυρο στο ψωμί του υπουργού οικονομικών που μας θέλει διχασμένους. Οι ενέργειές από εδώ και στο εξής κλιμακώνονται με γεωμετρική πρόοδο:

-Η καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη και στέλνεται την Τρίτη στα αρμόδια Κοινοτικά Όργανα με κοινοποίηση σε όλους τους Ευρωβουλευτές. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να ενάγουμε την χώρα μας, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά αφού δεν εφαρμόζεται ο νόμος και ο κόσμος υποφέρει.

-Η μήνυση κατά Ψωμιάδη, μελών Δ.Σ., τράπεζας, holding, ΕΠΕΙΑ και Δ.Σ. αυτής, καθώς και όλων των αρμόδιων υπουργών και υφυπουργών από το 2000 και μετά, είναι έτοιμη και απόλυτα τεκμηριωμένη με ατράνταχτα στοιχεία. Θα κατατεθεί Δευτέρα ή Τρίτη.

-Αμέσως μετά κατατίθεται η Αστική Αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

-Ακολούθως θα μπορέσουμε να καταθέσουμε διαταγές πληρωμών ο καθένας για την προσωπική του υπόθεση.

Θεωρούμε δεδομένη την κινητοποίηση των Κοινοτικών Οργάνων και την άσκηση αφόρητης πίεσης προς την κυβέρνηση για άμεση επίλυση του προβλήματος.

Η κλιμάκωση θα συνεχιστεί με τηλεοπτικές εμφανίσεις σε όποια κανάλια μας δέχονται. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει με τις γνωριμίες του για την δημοσιότητα του θέματος.

Προβληματιζόμαστε για μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας (τι μορφή θα έχει και πως θα οργανωθεί, αν θα γίνει εργάσιμη ώρα ή απόγευμα κλπ). Ίσως κάνουμε κάποια προσυγκέντρωση για να το συζητήσουμε.

Τα στοιχεία των μελών του Συλλόγου υπάρχουν όλα στα γραφεία μας. Την Τετάρτη θα συλλέξουμε και άλλα.

Το site θα αναμορφωθεί σύντομα. Αν κάποιος μπορεί να μας βοηθήσει ας τηλεφωνήσει στον Σύλλογο για να κανονιστεί ραντεβού.

Τα έσοδα από τις εισφορές μας, οδηγούν στην καλύτερη οργάνωση και την βελτίωση πολλών πραγμάτων που κοστίζουν. Μέχρι τώρα δεν είχαμε δυνατότητα για πολλά πράγματα. Αυτονόητο είναι ότι όσο περισσότεροι γίνουμε τόσες περισσότερες δυνατότητες θα έχουμε.

Ο Σύλλογος αυτός δημιουργήθηκε από μια χούφτα πεισματάρηδες ασφαλιστές οι οποίοι είδαν εξ αρχής την διάθεση της πολιτείας για διαιώνιση του προβλήματος. Για να φτάσει η υπόθεση ως εδώ έχουμε φτύσει αίμα. Δαπανούμε το 80% του χρόνου μας αφήνοντας δουλειές και οικογένειες γιατί αγαπάμε πολύ τους πελάτες μας και θέλουμε να τιμήσουμε το επάγγελμα που κάνουμε τόσα χρόνια και σκοπεύουμε να το κάνουμε όσο ζούμε. Θα φτάσουμε ως το τέρμα γιατί αυτή είναι η ιερή αποστολή μας. Έχουμε εξαίρετο νομικό επιτελείο, απίθανους συνεργάτες και όλους εσάς με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Δεν διεκδικούμε τίποτα παραπάνω από την εφαρμογή του νόμου. Όλα αυτά είναι τα εχέγγυα της τελικής νίκης.
Αρχίζουμε από την Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 3/3/2010 και δεν σταματάμε πουθενά.

Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι θα λύσουμε το πρόβλημα.

2021-05-16T08:01:21+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok