Loading...

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Η χθεσινή συνάντηση στο INTERCONTINENTAL ανέδειξε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι με έναν αρκετά ικανοποιητικό τρόπο. Όλες οι παρεμβάσεις και οι αναφορές έγιναν για την Ασπίς και την Commercial Value. Το κλίμα ήταν πολύ έντονο και φορτισμένο και δύσκολα συγκρατήθηκε στα όρια της ευπρέπειας. Ο κύριος Πέτσας είπε ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες οφελούνται ποικιλοτρόπως από την υπόθεση είναι οι πρώτες που πρέπουν να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος αφού έφυγε από την μέση ένας μεγάλος ανταγωνιστής τους και ξεκαθαρίστηκε το τοπίο όπως ήθελαν. Ο κύριος Παντελίδης είπε ότι θα αρχίσουν αποζημιώσεις ως το τέλος του χρόνου αλλά δεν δευκρίνησε αν αυτές θα γίνουν ακέραιες ή σε ποσοστό ανάλογο του ανοίγματος της εταιρείας, κάτι που φυσικά εξαρτάται από τις επικείμενες πολιτικές αποφάσεις. Η κυρία Αντωνάκη Γραμματέας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών είπε ότι θα μεταφέρει μήνυμά μας για αυνάντηση του Συλλόγου μας με το νεό ΔΣ της Ένωσης που θα προκύψει την Πέμπτη. Όλοι οι φορείς δήλωσαν αλληλέγγυοι στο πρόβλημα το οποίο αφορά όλη την ασφαλιστική αγορά και υποχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν.
Κατά τα άλλα:
-¨Ηρθε ενθαρρυντική απάντηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως απάντηση στην ερώτηση του Ευρωβουλευτή κύριου Πουπάκη
-Η τροπολογία του κύριου Αυγενάκη μπήκε στην ατζέντα της Βουλής για τις επόμενες ημέρες
-Μέλη του Συλλόγου μας σναντήθηκαν σήμερα με τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ κύριο Στρατάκη εκ των εισηγητών του σχεδίου νόμου. Μας είπε ότι σύντομα θα βγει σε δημόσια διαβούλευση μέσω του opengorv και όλοι θα μπορούν να καταθέσουν τις απόψεις τους. Άκουσε με πολύ μεγάλη προσοχή τις απόψεις μας και ζήτησε να του καταθέσουμε πολύ λεπτομερές σχέδιο για να το προτείνει. Έδειξε μεγάλη διάθεση να βοηθήσει.
-Συναντηθήκαμε με τον δήμαρχο Αμαρουσίου κύριο Πατούλη ο οποίος είναι σημαντικότατο κέντρο επιρροής στον πολιτικό κόσμο και γνωστός ακτιβιστής και μας έδωσε συμβουλές για τον αγώνα μας
-Αύριο το απόγευμα έχουμε ραντεβού με τον πρόεδρο της ΝΔ κύριο Αντώνη Σαμαρά και τον βουλευτή Θήβας ΠΑΣΟΚ κύριο Τόγια μέλος της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων.
-Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη σύσταση επιστημονικής επιτροπής διαχείρησης της υπόθεσης στελεχωμένης με νομικούς, αναλογιστή και οικονομικοτεχνικούς και ίσως Ορκώτό λογιστή για έλεγχο της διαδικασίας εκκαθάρισης.
-Θα γίνει συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης κατά πάσα πιθανότητα στις 3 Μαϊου και μετά στην Λάρισα έκλογική περιφέρεια του κύριου Σαχινίδη
-Προβληματιζόμαστε για δυναμική ενέργεια στο κέντρο της Αθήνας. Κάτι τέτοιο για να έχει επιτυχία θα πρέπει να περιέχει δέσμευση των συμμετασχόντων για πολύήμερη ίσως δράση και αυτό δεν είναι εύκολο όπως καταλαβαίνετε. Θα αξιολογήσουμε σύντομα την κατάσταση παίρνοντας υπόψιν και τις προτάσεις σας.
-Βεβαιώσεις για τις φορολογικές δηλώσεις μπορείτε να πάρετε από τα κεντρικά της εταιρείας και πολύ σύντομα μέσω του site της ΕΠΕΙΑ

2021-05-14T14:17:05+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok