Loading...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΕΤΣΑΣ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΗ, 

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Nextdeal.gr ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ώρα 08:30 π.μ.

Μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα συνεχίσθηκαν οι καταθέσεις μαρτύρων σχετικά με την πλαστή επιταγή που κατέθεσε ο Παύλος Ψωμιάδης πριν το κλείσιμο της ΑΣΠΙΔΟΣ.
Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να κλείσει την ΑΣΠΙΔΑ εξαιτίας της επιταγής. Η κ. Τσιμπούκη της Τράπεζας HSBC περιέγραψε τις κινήσεις της με e-mail στο Λονδίνο όπου πήρε αρνητικές απαντήσεις για την γνησιότητα της εγγυητικής επιστολής. Ένταση προξένησε η κατάθεση Βλαχογιάννη στους υπερασπιστές Παύλου Ψωμιάδη με όσα ανέφερε για το διάστημα 16-21 Σεπτεμβρίου 2009.
Ο κ. Αδαμόπουλος που κατέθεσε επί 2ωρο τουλάχιστον διεκόπη μαζί με τη δίκη για 23 Δεκεμβρίου 2011. Ανάμεσα στα άλλα δυο είναι τα 2 κύρια σημεία που επέμενε. Πρώτον ότι σαφώς η εγγυητική επιστολή και επιταγή ήταν πλαστή, κάτι που ο Παύλος Ψωμιάδης ως ιδιοκτήτης Τράπεζας θα μπορούσε να το ελέγξει σε σύντομο χρόνο.
Ο κ. Αδαμόπουλος κατέθεσε ότι ο Α. Λοΐζου είχε κριθεί «αναξιόπιστος» από στελέχη της εταιρείας από το 2008 και ότι είχε κυρίως επαφές με Π. Ψωμιάδη που μέσα στην ομίχλη των προβλημάτων του τον επηρέαζε. Κατά τη γνώμη του ο κ. Αδαμόπουλος υπεστήριξε ότι ο Ψωμιάδης με την επιταγή –επιστολή ήθελε να κερδίσει χρόνο ελπίζοντας σε κυβερνητική αλλαγή ή αλλαγή στάσεως της ΕΠΕΙΑ. Αναφέρθηκε επίσης και στο ότι η εταιρεία Λοΐζου ήταν μια ανενεργής εταιρεία με 100 δολάρια και ότι κακώς η ΕΠΕΙΑ (ο κ. Πέτσας) μιλούσε μόνο με τον Π.Ψωμιάδη που εκπροσωπούσε το 43% της ΑΣΠΙΔΟΣ και δεν διαπραγματευότανε για την τακτοποίησή της και με το υπόλοιπο ΔΣ και εταιρεία…
Στις 23 Δεκεμβρίου 2011 που θα συνεχισθεί η δίκη αναμένονται αποκαλύψεις και εισαγωγή στα «δύσκολα» που μέχρι τώρα δεν είδαν το φως…
2021-05-02T08:15:56+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok