Loading...

Καλούμε όλους τους ζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και της Commercial Value να συμμετέχουν στη νέα δράση του Συλλόγου, ώστε να μην ξεχαστεί το θέμα μας.

Το Vouliwatch είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, η οποία δημιούργησε μια ψηφιακή πλατφόρμα που φέρνει κοντά τους Έλληνες πολίτες με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μέσα από το Vouliwatch μπορούν και οι ζημιωθέντες της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value να απευθύνουν στον βουλευτή της επιλογής τους το ερώτημά τους με αμεσότητα και να δουν τι θα απαντήσει. Ας απευθυνθούμε, λοιπόν, όλοι οι ζημιωθέντες στους νεοεκλεγμένους βουλευτές των Περιφερειών μας, ζητώντας να πάρουν θέση για το σκάνδαλο “Ασπίς Πρόνοια”.

Ρωτήστε τον βουλευτή της περιφέρειάς σας ή τον ευρωβουλευτή χρησιμοποιώντας τον παρακάτω χάρτη ή τη σύνθετη αναζήτηση: http://www.vouliwatch.gr/χάρτης-βουλευτών/ . To vouliwatch θέτει έναν περιορισμό ως προς τον αριθμό των βουλευτών, έτσι μπορείτε να στείλετε το ερώτημά σας σε μέχρι 10 βουλευτές που θα επιλέξετε.

2021-04-17T21:57:48+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok