ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕΛΩΝ(b.)2022-03-24T14:54:24+02:00

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕΛΩΝ

Επιστολή κ. Κυριάκου Κυπραίου

Αθήνα 17 Μαρτίου 2022

Αξιότιμε Κε ΠΡΟΕΔΡΕ

Αξιότιμα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά την τελευταία μας συγκέντρωση στο ΤΙΤΑΝΙΑ είδα με λύπη μου ότι είμασταν πολύ λίγοι, γι αυτό και σας αποστέλνω το παρόν email για να επισημάνω την ανάγκη για την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών (με την παρουσία τους και την συνδρομή τους) η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για την ύπαρξη του συλλόγου.

Χάρις στη δημιουργία αυτού του συλλόγου και με τις συνεχείς κινητοποιήσεις του , μπορέσαμε να πετύχουμε αυτά που πετύχαμε μέχρι τώρα.
Το ποσό των 40 ευρώ τον χρόνο, έστω και στις δύσκολες αυτές μέρες, θεωρώ ότι είναι ένα ποσό το οποίο πρέπει να διαθέσει ο καθένας μας για το σύλλογό μας, προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα που δίνει για το καλό όλων μας.
Πιστεύω ότι πρέπει να ενημερωθούν όλα τα μέλη του συλλόγου για τις κινήσεις του συλλόγου και να συζητηθούν όλες οι απορίες των μελών ώστε να εμπιστευτούν το σύλλογο και να συνεχίσουν να τον στηρίζουν έμπρακτα. Δεν πρέπει να θεωρήσουν τίποτε δεδομένο
και τελειωμένο επειδή αρχίσαμε να παίρνουμε κάποια χρήματα ή άλλες απαιτήσεις.

Όπως έχει αποδειχτεί μόνο με συλλογική προσπάθεια λύνονται τόσο δύσκολα και περίπλοκα θέματα. Από τον καναπέ και με κριτική καφενείου δεν διορθώνεται τίποτε. ΓΙ αυτό η ύπαρξη του συλλόγου μας είναι απαραίτητη για την δικαίωση και του τελευταίου ζημιωθέντα

Παρακαλώ πολύ λοιπόν να ενημερωθούν όλα τα μέλη για την ενεργοποίησή τους και παρουσία τους στο σύλλογο καθώς και την τακτοποίηση της ταμειακής τους εκκρεμότητας

Ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση
Κυριάκος Κυπραίος

Επιστολή κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΑΝΗ

ΑΘΗΝΑ 18/03/2022

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ 

ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ Α Ν Α Γ ΚΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΤΩΝ 40,00 ΕΥΡΩ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α – ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ «ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ» – ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ
ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑΤΟΤΑΤΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΥΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ

Επιστολή κ. ΤΑΣΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑ Σ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Σ ΜΟΥ [ ΜΑΙΛ ] ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α Ν Α Γ ΚΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΤΩΝ 40– ΕΥΡΩ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΟΤΟΥ .

ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗ Σ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ. ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΑΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

This website uses cookies and third party services. Ok