ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕΛΩΝ2022-03-21T13:23:56+02:00

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕΛΩΝ

Επιστολή κ. ΠΑΝΤΕΛΗ ΛΥΚΟΥ – ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΤΡΟΓΚΩΝΑ

Είμαι νέο μέλος του συλλόγου “Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια”, και βλέποντας την δυναμική τού υπόψη συλλόγου, καθώς και τα πεπραγμένα αυτού, αισθάνομαι την ανάγκηνα απευθυνθώ σε όλους όσοι έχουν ζημιωθεί για τους εξής λόγους:

  1. διαπίστωσα ότι είναι το μόνο συλλογικό όργανο που έχει συμβάλλει δυναμικά αλλά και αφανώς στην προσπάθεια να αποζημιωθούμε όλοι.
  2.  η προσπάθεια συνεχίζεται (και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη), μέχρι να μπορέσουμε όλοι να πάρουμε, αν είναι δυνατόν, και το τελευταίο ευρώ που μας οφείλουν (Ασπίς Πρόνοια και Ελληνικό Κράτος).
  3. για να αποδώσει αυτή η προσπάθεια πρέπει να είμαστε όσο γίνεται περισσότεροι και συσπειρωμένοι.
  4. τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στην “καλή θέληση” των κρατικών λειτουργών.

Επειδή ο καθένας μόνος του δεν μπορεί, δεν έχει τον χρόνο, την οικονομική δυνατότητα και την ψυχική διάθεση να αγωνιστεί απέναντι στον βραδυκίνητο κρατικό μηχανισμό, η μόνη λύση είναι να βοηθήσουμε τον Σύλλογο με την προσωπική μας παρουσία και την οικονομική ελάχιστη ενίσχυση, ώστε να μας αντιπροσωπεύει στις διεκδικήσεις μας.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΛΥΚΟΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΓΚΩΝΑΣ

Επιστολή κ. ΚΙΟΣΕ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Αξιότιμε πρόεδρε

Αξιότιμα μέλη του Δ Σ

Με το περιεχόμενο της παρούσης επιστολής μου παρακαλώ θερμά να ενημερωθούν όλα τα ταμειακώς εντάξει αλλά και μη μέλη του συλλόγου για την ανάγκη να πληρώνουν την ετήσια συνδρομή τους των 40- ευρώ.

Είναι το ελάχιστο που έχουν να κάνουν για να στηρίξουν αυτόν τον σύλλογο χωρίς την παρουσία του οποίου δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ

Δεν είναι δυνατόν να επαναπαύονται καθήμενη στα σπίτια τους ότι όλα έχουν μπει στον αυτόματο πιλότο και προχωρούν μόνα τους

Ας ενημερωθούν για τις πολύπλευρες προσπάθειες του συλλόγου για να λύσουν τις απορίες τους

Είναι επιτακτική ανάγκη η ύπαρξη του συλλόγου για να λυθεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα που δεν υπάρχει όμοιο του

Εκλιπαρώ για την αναγκαιότητα της καταβολής της συνδρομής

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΚΙΟΣΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

This website uses cookies and third party services. Ok