Loading...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε λίγες μέρες θα κατατεθεί στην επιτροπή της Βουλής το σχέδιο νόμου προκειμένου να πάρει την τελική του μορφή. Προετοιμάζουμε με πολύ προσοχή την παρέμβασή μας στην επιτροπή βάσει των σημείων που έχουν δημοσιευτεί σε προηγούμενη ανάρτηση.
Συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς βουλευτές και την αντιπολίτευση για υποστήριξη των θέσεών μας. Πιστεύουμε ότι ήμαστε σε καλό δρόμο.

Το θέμα είναι πολύπλοκο όσον αφορά τήν αναδοχή αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Ελπίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση του νόμου τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Αν και πιστεύουμε ότι οι κινητοποιήσεις έχουν πολύ μΙκρότερη απήχηση από την επιχειρηματολογία και την πίεση σε πολιτικό επίπεδο, εντούτοις πολύ σύντομα θα αποφασίσουμε για το τι θα γίνει και με αυτό το θέμα.

Η καθυστέρηση δεν οφείλεται στον Σύλλογο αλλά στην κυβέρνηση και στην φοβερά αρνητική συγκυρία η οποία φέρνει συνέχεια υπερεπείγοντα θέματα στην Βουλή και το δικό μας πρόβλημα πηγαίνει πίσω.

Σίγουρα δεν διεκδικούμε δάφνες άψογης συλλογικής οργάνωσης. Οι πολύ λίγοι όμως που είμαστε μαζί με τα κορίτσια στα γραφεία του Συλλόγου, υπερβάλλουμε εαυτούς και κινούμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει το θέμα.

Δημοσίευση στον κυριακάτικο τύπο κοστίζει από 20-25 χιλιάδες ευρώ και πιστεύουμε ότι δεν αξίζει τον κόπο. Αν οι δημοσιεύσεις λύνανε τα προβλήματα τότε θα το είχαμε κάνει.

Η απάντηση από την Ευρώπη δεν έχει έρθει ακόμα.
Προς το παρόν έχουμε ρίξει όλο μας το βάρος σε συνομιλίες με πολιτικά πρόσωπα. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και θα ενημερωθείτε σύντομα για τις εξελίξεις.

2021-05-13T13:57:15+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok