Loading...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μετά την πραγματικά δυναμική και μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 17/3/2010 στο Σύνταγμα όπου και κατατέθηκαν ψηφίσματα σε όλα τα κόμματα, στον πρόεδρο της Βουλής και τον πρωθυπουργό , ακολούθησε η νέα ειρηνική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη το Σάβατο 20/3/2010 όπου τριμελής επιτροπή του “Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια” αποτελούμενη από τους κκ. Κ. Βαλαβάνη, Μ. Κιουρτσίδου, Θ. Πετρίδη, συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου στον οποίο επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Πέραν των παραπάνω δραστηριοτήτων όλη την περασμένη εβδομάδα (17 – 24/3/2010) μέλη της Διοικούσας Επιτροπής (ΔΕ) του Συλλόγου ήρθαν σε επαφή με Βουλευτές της συμπολίτευσης , που συμμετέχουν στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής , και τους ενημέρωσαν για τις θέσεις του συλλόγου σχετικά με το μείζον θέμα που απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους.

Η ίδια δραστηριότητα, και μάλιστα με πιο εντατικούς ρυθμούς , θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες , με σκοπό να ενημερωθούν όσο το δυνατόν οι περισσότεροι απο το σύνολο των 50 Βουλευτών που συμμετέχουν στην παραπάνω επιτροπή της Βουλής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρούσα χρονική στιγμή που επιδιώκονται οι συναντήσεις – ενημερώσεις με τους Βουλευτές , συζητιέται στη Βουλή και το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις των αρμόδιων Βουλευτών το νομοσχέδιο που αφορά την Ιδιωτική Ασφάλιση και κατ΄επέκταση και το θέμα της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ θα κατατεθεί για συζήτηση , κατόπιν διαβούλευσης, μετά τις εορτές του Πάσχα.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

2021-05-15T07:32:07+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok