Loading...

Μετά την τελευταία συνάντηση του Δ.Σ του Συλλόγου, με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κ.Α.Τσίπρα και άλλων πολιτικών προσώπων στην Βουλή, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για να υπάρξει συνάντηση και συζήτηση με άτομα και πολιτικούς θεσμούς εκτός της Ελληνικής επικράτειας.
Ευελπιστούμε, ότι σύντομα θα υπάρξει σχετική απάντηση, στα αιτήματά μας δίνοντας, μια άλλη διάσταση, στην πορεία της επίλυσης του προβλήματός μας.

Από την άλλη τελευταία επικοινωνία με τον επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής καθώς και με την Τράπεζα της Ελλάδος έχουμε τις παρακάτω εξελίξεις:

1ο Η ελεγκτική εταιρεία KPMG αναμένεται να παραδώσει την έκθεση της για το χαρτοφυλάκιο ζωής,τέλος του Φεβρουαρίου.Με την διαδικασία αυτή ουσιαστικά θα επιβεβαιώνεται η θα ανατρέπεται το υπολογιζόμενο “άνοιγμα” της εταιρείας και ουσιαστικά της αξιοπιστίας των εργασιών του επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής.
2ο Άμεσα, η ΤτΕ θα προχωρήσει (ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες προεργασίες) για την διαδικασία εύρεσης αναδόχου, με καταληκτική ημερομηνία την 31/3/12 ( Ν.3768/10 και Ν.4002/11)
3ο Θα ελεγχθεί, η διαδικασία εκκαθάρισης με ορκωτούς λογιστές ,έτσι ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά για φαινόμενα σπατάλης η κακοδιαχείρισης, στα διαθέσιμα της εταιρείας.
4ο Το θέμα των αποτιμήσεων των Unit Linked προϊόντων ΔΕΝ έχει κλείσει και για την ΤτΕ.
5ο Σύντομα θα υπάρξουν ξανά συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σε κάθε περίπτωση το Δ.Σ του Συλλόγου συνεχίζει, άοκνα, τις καθημερινές ενέργειές του, σε αντίθεση με όλους αυτούς, που δηλώνουν ότι το πρόβλημά μας είναι άλλη μια “χρεοκοπία”.

2021-04-28T14:37:28+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok