Loading...

Το επίσημο δελτίο τύπου σχετικά με την επερώτηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη χθεσινή συζήτηση της επερώτησης βουλευτών της ΝΔ για την ΑΣΠΙΔΑ, η Κυβέρνηση επέμεινε στη παράλογη νομοθετική της πρόταση, δηλαδή να χάσουν –ουσιαστικά – όλοι οι ασφαλισμένοι όλα τους τα δικαιώματα από τις συμβάσεις τους με την ΑΣΠΙΔΑ. Μετά από αυτό, εντύπωση προκαλούν σημερινά δημοσιεύματα που κακοποιούν την αναμφισβήτητη πραγματικότητα που προκύπτει πεντακάθαρα από τη συζήτηση στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ανακριβέστατα αναφέρεται σήμερα ότι ο Υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, παρέχει κίνητρα –δήθεν- στις ασφαλιστικές επιχειρήσεις για να πάρουν το συνολικό χαρτοφυλάκιο της ΑΣΠΙΔΑΣ. Η αλήθεια είναι ότι ο υφυπουργός πρόχειρα και χωρίς τεκμηρίωση ανέφερε ως κίνητρο τη χορήγηση …διετούς αναστολής για την εξαγορά των ασφαλιστηρίων ζωής με δικαιούχους τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΔΑΣ!! Ακριβές, επίσης, είναι ότι ο Υφυπουργός Οικονομικών στη χθεσινή συζήτηση επέμεινε να ξεχάσουν οι ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ – ΠΡΟΝΟΙΑ οποιαδήποτε ασφαλιστική παροχή, να συμφιλιωθούν με την ιδέα ότι χάθηκαν όλες οι καταβολές τους, να περιμένουν για χρόνια την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης μιας επιχείρησης με “άνοιγμα” που υπερβαίνει τα 350.000.000 € και να συνειδητοποιήσουν, τελικά, ότι, μετά το πέρας αυτής της εκκαθάρισης, ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ!!!

Η εμμονή της Κυβέρνησης, όπως προκύπτει και από το νομοσχέδιο Σαχινίδη για την ΑΣΠΙΔΑ που μας δόθηκε το Μάρτιο για διαβούλευση, στην πλήρη αποστέρηση των ασφαλιστικών παροχών από όλα τα θύματα του Ψωμιάδη, δεν είναι μόνο αντισυνταγματική, αντικοινοτική και παράλογη αλλά είναι και εξαιρετικά επικίνδυνη, αφού εμπαίζει προκλητικά και με ακατανόητη αδιαλλαξία μεγάλο και ευαίσθητο τμήμα της νεοελληνικής κοινωνίας.

2021-05-13T19:25:29+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok