Loading...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Αγαπητό μέλος

Με μεγάλη χαρά σε προσκαλούμε στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την 2/3/2022 και ώρα 18.00. Η πρώτη μετά – κορωνοϊού εκδήλωσή μας είναι γεγονός και αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ζωντανή και ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ μας. Σας περιμένουμε:

Στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα 106 78)

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί 9/3/2022 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Μη υπάρξεως απαρτίας και τη δεύτερη φορά η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων, την 9/3/2022 στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

Προς αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων παρακαλούμε να προσέλθετε την Τετάρτη 9/3/2022

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης θα είναι:

1. Όλες οι τελευταίες εξελίξει σε σχέση με το Εγγυητικό κεφάλαιο, την εκκαθάριση και τις πληρωμές των συμβολαίων

2. Απολογισμός 2021 – Έγκριση αυτού

3. Πεπραγμένα Δ.Σ. για το έτος 2021. Προγραμματισμός ενεργειών για το 2022

4. Απαλλαγή μελών Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα του έτους 2021.

5. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ για την 3ετία 2022-2025

6. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ότι:

Στις διαδικασίες συμμετέχουν τα μέλη τα οποία έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το 2021. Τα μη ταμειακώς εντάξει μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση θα μπορούν να εκπληρώσουν τις οφειλές τους κατά την είσοδό τους.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ

Η ΜΑΧΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ!

Για το Δ.Σ του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ν. Κεχαγιάογλου                                                Ο Γραμματέας Κ. Βαλαβάνης

………………………………………………………………………………………………………………………..

Οδηγίες Ξενοδοχείου για την Υγεία & Ασφάλεια COVID-19 σύμφωνα με την Εθνική Νομοθεσία

Η παροχή ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος για τους επισκέπτες και τους συνεργάτες μας, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Η επίτευξη αυτού είναι κοινή ευθύνη. Παρακαλούμε στηρίξτε τις προσπάθειές μας να ενισχύσουμε την ασφάλεια των δημόσιων χώρων μας με τη συμμόρφωση με τους τοπικούς κανονισμούς, η τήρηση της κοινωνικής απόστασης και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κάθε φορά που βρίσκεστε σε εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Ανέπαφο Check In Κατά το check-in όλοι οι επισκέπτες πρέπει να διαθέτουν ένα από τα ακόλουθα:

• Πιστοποιητικό εμβολιασμού που εκδίδεται από αρμόδιο φορέα στη χώρα προέλευσης του ταξιδιώτη.

• Αντί για πιστοποιητικό εμβολιασμού, οι επισκέπτες πρέπει να επιδείξουν είτε ένα αρνητικό τεστ PCR που διενεργήθηκε έως και 72 ώρες πριν από την άφιξη ή ένα αρνητικό τεστ αντιγόνου (rapid test) που πραγματοποιήθηκε έως και 48 ώρες πριν την άφιξη. Σε περίπτωση παραμονής σας στο ξενοδοχείο για περισσότερες από 48 ώρες, θα πρέπει να επαναλάβετε την διαδικασία rapid test και να γνωστοποιείτε το αποτέλεσμά του στην reception μας.

• Εναλλακτικά, ο επισκέπτης μπορεί να αποδείξει ότι βρέθηκε θετικός στον COVID-19 τις τελευταίες 30 έως 180 ημέρες. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί είτε με την παρουσίαση ενός θετικού αποτελέσματος μοριακής δοκιμής PCR ή ενός τεστ αντιγόνου από εξουσιοδοτημένο εργαστήριο είτε με ιατρικό πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει ότι ο κάτοχος ήταν θετικός με λοίμωξη από τον ιό SARS-CoV-2. Το πιστοποιητικό εκδίδεται 30 ημέρες μετά την ημέρα του πρώτου θετικού τεστ COVID-19 και ισχύει για 180 ημέρες μετά από αυτό.

• Συνεχείς εκπαιδεύσεις του προσωπικού μας για να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα που έχει θέσει ο COVID -19 για την μελλοντική μας ευημερία.

• Υπεύθυνος υγιεινής σε κάθε βάρδια για τη διάσφάλιση και εφαρμογή των μέτρων υγιεινής

• Απολυμαντικά χεριών θα υπάρχουν σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στις εγκαταστάσεις όπου χρησιμοποιούνται από το προσωπικό του ξενοδοχείου.

• Χειρουργικές μάσκες για το προσωπικό σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

• Ειδικές σημάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, ειδοποιώντας τους επισκέπτες να διατηρούν την κοινωνική απόσταση, να φορούν μάσκες και να χρησιμοποιούν απολυμαντικά χεριών.

2022-02-18T14:41:05+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok