Loading...

ΓΕΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

Σε χθεσινή εκδήλωση της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) με θέμα την εποπτεία της ιδιωτικής ασφάλισης και την θωράκιση της από φαινόμενα τύπου ΑΣΠΙΣ δυστυχώς για μία ακόμη φορά επιβεβαιωθήκαμε.
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομικών δήλωσε σαφώς ότι το συνεγγυητικό ταμείο κλάδου ζωής δεν θα έχει αναδρομική ισχύ ώστε να περιλάβει και τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ, απαντώτας έτσι θετικά στο αίτημα του προέδρου της ΕΑΕΕ για την μη αναδρομικότητα του ταμείου. Δήλωσε επίσης ότι εξετάζονται εναλλακτικοι τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος της ΑΣΠΙΣ με κύριες όμως παραμέτρους την δεινή οικονομική θέση της ελληνικής οικονομίας και το γεγονός ότι η παρούσα κυβέρνηση κληρονόμησε το πρόβλημα από την προηγούμενη και δεν έχει ευθύνη για τις παραλείψεις που έγιναν. Προσπάθησε έτσι απλά ο κύριος γ.γ. του υπουργείου να ελαχιστοποιήσει τις ευθύνες της ελληνικής πολιτείας και των οργάνων του και να μας προϊδεάσει πάλι για την οικονομικά ανάπηρη λύση που θα προκαλέσει εις βάρος όλων των ζημιωθέντων από την ΑΣΠΙΣ. Κατόπιν όλων αυτών όλοι έφυγαν χαμογελαστοί…

Αν διαβάσετε την αμέσως προηγούμενη δημοσίευση μας με τίτλο “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ” η θέση μας, της πρώτης παραγράφου, προβλέπει ακριβώς αυτά που δυστυχώς δηλώθηκαν σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ τις τελευταίας εβδομάδας. Επιμένουμε ότι η τακτική του αρμόδιου υπουργείου είναι να κερδίζει συνεχώς χρόνο εις βάρος μας χωρίς επί της ουσίας να πράττει τίποτα ουσιαστικό για την λύση του προβλήματος.
Εξαιτίας αυτής της απαράδεκτης μέχρι σήμερας αντιμετώπισης αυτού του τεράστιου κοινωνικού προβλήματος από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και μετά από επικοινωνίες με τους νομικούς μας σας ενημερώνουμε για τα εξής
1. Την Τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί η καταγγελία μας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία περιλαμβάνει τουλάχιστον 8 κατάφορες παραβιάσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας από παράνομες και παράτυπες ενέργειες της εποπτικής αρχής και των πολιτικών προϊσταμένων της.
2. Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η συλλογή των στοιχείων που αφορούν ποινικές και αστικές ευθύνες των υπευθύνων της εταιρίας και του Ελληνικού Δημοσίου, τα στοιχεία έχουν συλλεγεί από περισσότερες της μίας πηγές και είναι συντριπτικά.
3. Με την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω δικογράφων και πριν αυτά κατατεθούν θα δοθεί press conference όπου θα κλιθούν όλα τα ΜΜΕ και θα τους ανακοινωθούν τα ευρήματα μας και η νομική δράση μας.

Τότε θα διαπιστώσουν όλοι ότι ευθύνες υπάρχουν είναι δε σοβαρότατες και επώνυμες, τότε τα χαμόγελα θα σταματήσουν και θα παραμείνει το ερώτημα ποιός τελικά θα γελάσει τελευταίος.

Από την Διοικούσα Επιτροπή

2021-05-16T08:16:38+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok