Loading...

Κατά την διάρκεια των τελευταίων 10 ημερών έχουν διεξαχθεί δεκάδες σημαντικότατες επαφές με κρατικούς αξιωματούχους, αρχηγούς κομμάτων, βουλευτές, την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών , τον επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής, νομικούς, ειδικούς οικονομικούς εμπειρογνώμονες κλπ σχετικά με το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί τόσους μήνες όλους μας.

Η επιτυχία των επαφών αυτών φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλη αφού αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα διαφορετικό σημείο εκκίνησης από αυτό που γνωρίσαμε με το- απαράδεκτο- υπό κατάθεση σχέδιο νόμου το οποίο θα πήγαινε για ψήφιση τις επόμενες μέρες. Φυσικά τίποτα δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε πριν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν πολλά και οι χειρισμοί πρέπει να γίνουν με νηφαλιότητα και λογική.

Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να σας ανακοινώσουμε λεπτομέρειες μέσω του blog αλλά θέλουμε να είστε βέβαιοι ότι ο αγώνας μας γίνεται για την πλήρη εξασφάλιση των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων. Οι προτάσεις μας έχουν βρει γόνιμο έδαφος ανάπτυξης και ελπίζουμε ότι άμεσα θα καρποφορήσουν. Προτείνουμε λίγη υπομονή και πολύ σύντομα θα έχετε πλήρη ενημέρωση για τις κινήσεις μας.

2021-05-13T19:04:27+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok