Loading...

Συνάντηση με την ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Ρόδη Κράτσα και τον σύμβουλό της κ. Σαρελάκο είχαν την Παρασκευή 6 Απριλίου ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θ. Πετρίδης και ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Ν. Κεχαγιάογλου.
Η κα Κράτσα ενημερώθηκε για το σύνολο της υπόθεσης από την αρχή της έως και σήμερα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο γεγονός των αναπάντητων 18 σημείων της καταγγελίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, την οποία έχει καταθέσει ο Σύλλογός μας από τον Μάρτιο του 2010.
Στην σύσκεψη που ακολούθησε την ενημέρωσή μας προς την κα Κράτσα αποφασίστηκαν να πραγματοποιηθούν άμεσα οι παρακάτω ενέργειες:

1ον Θα αναζητηθούν και θα εξετασθούν οι 18 «αναπάντητες» ερωτήσεις του Συλλόγου από το 2010.
2ον Θα κατατεθεί ερώτηση για τον τρόπο χρηματοδότησης του εγγυητικού ταμείου, προκειμένου να αρχίσουν οι αποζημιώσεις των ασφαλισμένων μετά την λήξη της προθεσμίας για την εύρεση αναδόχου μετά την 31η Μαϊου 2012
3ον Να αντιμετωπιστεί το ζήτημα με την φιλοσοφία του συστημικού κινδύνου που διέπει και το τραπεζικό σύστημα, αφού οι επιπτώσεις στην κοινωνία είναι το ίδιο ή και περισσότερο επαχθείς εφόσον καταρρεύσει κάποια ασφαλιστική εταιρεία.
4ον Να ενημερώνουμε την ευρωβουλευτή κα Κράτσα συνεχώς για την εξέλιξη του θέματός, την διαδικασία της αναδοχής και κάθε σχετικό ζήτημα που προκύπτει.

2021-04-26T07:28:41+02:00
This website uses cookies and third party services. Ok